634 744 893

Sonoteràpia

Es coneix com a “teràpia del so” i està catalogada com a teràpia vibracional, igual que l’homeopatia o les flors de Bach. Un dels fonaments bàsics de les teràpies vibracionals és l’acceptació holística de l’ésser humà: la part material, visible o corporal, i aquelles no visibles (subtils, energètiques) com l’emocional, la mental i l’espiritual.

La sonoteràpia utilitza el so de la veu i de certs dispositius o instruments musicals amb la finalitat de restablir l’harmonia i la salut, promovent un desenvolupament integral de la persona.

A diferència de la musicoteràpia, que prioritza la seva actuació en les dimensions física, mental i emocional; la sonoteràpia, a més d’abordar la salut física, mental i emocional, va més enllà, ja que es vincula especialment amb el creixement personal i el desenvolupament de la dimensió espiritual.

Els sons binaurals es fan servir en especial per equilibrar els hemisferis cerebrals. Dissolen tensions físiques i energètiques. Poden aixecar la freqüència en pocs minuts, aportant una profunda sensació de centrament i ordre intern.


SESSIONS DE SONOTERÀPIA
GONGS, BOLS TIBETANS, BOLS DE QUARS, BOLS ALQUÍMICS
INCLOU SONS BINAURALS

DIES:
Els dimarts a les 11 h (Cal confirmar l’assistència abans de les 11 h del dilluns anterior).
Els dissabtes a les 17 h (Cal confirmar l’assistència abans de les 17 h del divendres anterior).
Hores convingudes: Qualsevol dia de la setmana, matí, tarda o vespre. Grup mínim de 4-5 persones, ja organitzat. Contactar 2-3 dies abans per concertar dia i hora.

LLOC:
Casa Voladora. Avinguda Gaudí, 3  2n pis. Sant Joan de Mediona.